Diskuze o cestovním ruchu v Brně

Kdybyste do Brna přijeli poprvé, byl by tu Genius loci? A toužili byste vůbec Brno navštívit? Máte nějaké zkušenosti s turisty? A jaká místa byste doporučili ostatním?

Diskutujete na I love Brno o jeho turistickém "já".

Ne kazdy je tak perverzni jako Brnaci :-D

Lidi, prehanite to s tim ptakem! :-DMinuly tyden jsme s par spoluzaky z Madarska meli v Brne koncert samozrejme spojeny potom s prohlidkou Brna. Kdyz jsme prisli na Svobodak, schvalne jsem se zastavil, a zeptal se jich, co si mysli, ze to je (myslel jsem na orloj). Ani jednoho z nich nenapadlo, ze by to mohlo mit neco spolecneho s falusem, naopak vsichni okamzite poznali, ze se jedna o napodobeninu kulky do strelne zbrane. Takze zase si nedelejte zbytecne pesimisticke predstavy, ze kazdy turista, ktery prijde na svobodak, si bude myslet, ze tady mame obri penis.

Penis na hlavním náměstí??

Já myslím, že většina lidí kašle i na Prahu a nějaký hradčany nikoho moc ve světě nezajímají, když už bych jako turista dal přednost malému městu, tj. Praze, možná Brnu apod. před skutečnou Evropskou metropolí jako je například klasická trojka Londýn, Paříž, Řím, tak si budu hledět abych se tam především dobře bavil abych si odpočinul, aby to tam bylo celkově v pohodě příjemný a žádný penisy na náměstích ani nic podobnýho by mě nezajímalo, důležitá je kvalita služeb, kultura, celková atmosféra, jací tam budou lidi, jak tam bude bezpečnou apod. Možná by ty hodiny na svobodáku mohly přilákat davy zahraničních slečínek sloganem: "Behold, the Brno Penis is the biggest artifical penis in the world, come and touch it!". Problém je v tom, že se na ten penis obecně nenahlíží jako na penis, ale jako na hodiny, musíme si to v Brně prohlásit za "Brněnské Penisové Hodiny/Brno Penis Clock" :D na to se příjdou podívat davy lidí, koho zajímají nějaký blbý hodiny, všude je všelijakých hodin plno, ale "Penisové Hodiny!", to jen tak někdo nemá, třeba astronomický hodiny taky maj už skoro všude. "Brno penis can measure time, what yours can do? Come to Brno - brothels opened nonstop!"

Vžijte se do role

Vžijte se do role zahraničního turisty , který  si po celoroční práci  zaplatí dovolenou někde v Brně..je váš cíl koukat na 5ti metrový falus, a trávit dopoledne zjištováním kolik je hodin???  EEEE??? A pak dojede domů a bude říkat...tohle je Praha..mají hradčany, Karlův most...tohle je Brno..mají obří penis na hlavním náměstí...  Vždyť jsme pro smích

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

• Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Tato otázka je kontrolou, zda-li jste člověk nebo stroj. Slouží k ochraně proti spamu. Opište obě dvě slova do políčka pod nimi.