Je doprava v Brně pro chodce bezpečná? Jaké máte zkušenosti z přechodů? Podělte se s ostatními o své zážitky. Nebojte se vyjádřit svůj názor na dopravu v Brně z pohledu chodce. Diskutujte na I love Brno!
Člověče prober se! Prej že tady je ta doprava v pořádku... Dyť je to děs jak je to teď všechno rozkopaný a všechno jezdí jinak. Prase aby se v tom vyznalo! Já se za to Brno někdy aj stydím. V žádným jiným městě sem eště takovej bordel ve středu města neviděl.
V Brně je to ještě v pořádku ta doprava. Nějaké rekonstrukce atd. Ty jsou potřeba a nedá se nic dělat. Ale u Červeného kostela je to problém no. Ačkoliv je tam semafor, tak tramvaje odbočující na ulici Husovu z Joštové jezdí jak se jim zachce. Auta musí počkat..chodes se rozdejde v domění že má auto červenou...Viděl jsem tam pár krizovývh situací.Každý dneska telefonuje a jí za chůze a nekouká pořádně. Je to na každém člověku , jak moc důvěřuje řidičům a semaforům. 2x měř a jednou řež.
V diskuzi můžete přispívat do již existujících vláken nebo zakládat vlákna s tématy novými.
Vaše příspěvky v diskuzi mohou být ostatními čtenáři hodnoceny. Na základě hodnocení bude pravidelně vytvářen žebříček nejaktivnějších a nejlépe hodnocených uživatelů.
Do diskuze můžete přispívat i jako neregistrovaný uživatel, nemůžete však hodnotit příspěvky ostatních.
Redakce si vyhrazuje právo smazat vulgární a urážlivé příspěvky a příspěvky, jež nesouvisejí s tématem diskuze.
Člověče prober se! Prej že
Člověče prober se! Prej že tady je ta doprava v pořádku... Dyť je to děs jak je to teď všechno rozkopaný a všechno jezdí jinak. Prase aby se v tom vyznalo! Já se za to Brno někdy aj stydím. V žádným jiným městě sem eště takovej bordel ve středu města neviděl.
V Brně je to ještě v pořádku
V Brně je to ještě v pořádku ta doprava. Nějaké rekonstrukce atd. Ty jsou potřeba a nedá se nic dělat. Ale u Červeného kostela je to problém no. Ačkoliv je tam semafor, tak tramvaje odbočující na ulici Husovu z Joštové jezdí jak se jim zachce. Auta musí počkat..chodes se rozdejde v domění že má auto červenou...Viděl jsem tam pár krizovývh situací.Každý dneska telefonuje a jí za chůze a nekouká pořádně. Je to na každém člověku , jak moc důvěřuje řidičům a semaforům. 2x měř a jednou řež.
Poslat nový komentář