Jak se vám pozdává nový nápad radnice Brno-střed? Těšíte se, až si lehnete na pláž? Nebo je to hloupý nápad? Podělte se s ostatními a napište svůj názor do diskuze!
Vcera jsem tama sel a prijde mi to pro nejake exhibicionisty. Pouze totalně hnědá děvčata a nagelovaní kluci. Někdo má tu potřebu se ukazovat:)Super téma:)
Něco podobného jsem viděla v Paříži a taky v Praze. Nevím jak moc se to ujme.Přijde mi to spíše pro nějaké exhibicionisty, než pro obyčejné obyvatele Brna.Kdo z vás tam byl a kdo půjde posedět? Já to určitě nebudu:)
V diskuzi můžete přispívat do již existujících vláken nebo zakládat vlákna s tématy novými.
Vaše příspěvky v diskuzi mohou být ostatními čtenáři hodnoceny. Na základě hodnocení bude pravidelně vytvářen žebříček nejaktivnějších a nejlépe hodnocených uživatelů.
Do diskuze můžete přispívat i jako neregistrovaný uživatel, nemůžete však hodnotit příspěvky ostatních.
Redakce si vyhrazuje právo smazat vulgární a urážlivé příspěvky a příspěvky, jež nesouvisejí s tématem diskuze.
Vcera jsem tama sel a prijde
Vcera jsem tama sel a prijde mi to pro nejake exhibicionisty. Pouze totalně hnědá děvčata a nagelovaní kluci. Někdo má tu potřebu se ukazovat:)Super téma:)
Něco podobného jsem viděla v
Něco podobného jsem viděla v Paříži a taky v Praze. Nevím jak moc se to ujme.Přijde mi to spíše pro nějaké exhibicionisty, než pro obyčejné obyvatele Brna.Kdo z vás tam byl a kdo půjde posedět? Já to určitě nebudu:)
Poslat nový komentář