Jaký je váš názor na nákup hangárů v areálu letiště Slatina?
23. Červen 2010 - 19:28 — radulle
Učinilo město dobrý krok, když zakoupilo hangáry u Černovické terasy? A není cena trochu přemrštěná? Bude se v těchto prostorách dařit kulisám a depozitáři Muzea města Brna? Podělte se s ostatními o svůj názor na téma hangárů LOZ2.
Nedalo mi to a krátce se musím vyjádřit. V tomto stavu v jakém jsou, nemohou být přece použity jako sklad takových věcí co píšete. Znamená to další a další milióny na opravy , úpravy a rekonstrukce.Přijde mi to stejná hurá akce jako ty nesmyslné hodiny na Svoboďáku. To si zase někdo namastil kapsu. Vaverka
V diskuzi můžete přispívat do již existujících vláken nebo zakládat vlákna s tématy novými.
Vaše příspěvky v diskuzi mohou být ostatními čtenáři hodnoceny. Na základě hodnocení bude pravidelně vytvářen žebříček nejaktivnějších a nejlépe hodnocených uživatelů.
Do diskuze můžete přispívat i jako neregistrovaný uživatel, nemůžete však hodnotit příspěvky ostatních.
Redakce si vyhrazuje právo smazat vulgární a urážlivé příspěvky a příspěvky, jež nesouvisejí s tématem diskuze.
Nedalo mi to a krátce se
Nedalo mi to a krátce se musím vyjádřit. V tomto stavu v jakém jsou, nemohou být přece použity jako sklad takových věcí co píšete. Znamená to další a další milióny na opravy , úpravy a rekonstrukce.Přijde mi to stejná hurá akce jako ty nesmyslné hodiny na Svoboďáku. To si zase někdo namastil kapsu. Vaverka
Poslat nový komentář